onsdag 8 februari 2012

Fattar inte hur dom kan göra så mot han???



Jag vart inbjuden på den här gruppen på facebook..
Har läst om historien och vart helt berörd eftersom det kan hända vem som helst i vårt sjuka samhälle som bara ska och vadå man ska fan kunna överklaga också!
Men fattar inte varför människor är så dumma..
Om killen sköter sig betalar hyror osv varför är det är sånt problem att låta han bo kvar isåfall?
Helt sjukt att bostadsföreningen vill vräka honom för att göra om lägenheten till bostadsrätt och tjäna pengar på detta?

Han betalar ju hyra för sin bostad!
Läs detta
 I April 2011 gick ärandet vidare till hyresnämden,där Cristobal vann i den förhandlingen om att kunna få överta hyreskontraktet från sin mor,ett beslut som Juristen från hsb Vanja Lycke och Ordförande för brf kolonnen 6 Carit Lohse överklagade till hovrätten och där har dom nu vunnit,utan att hovrätten ger Cristobal rätten att överklaga!!! Brf Kolonnen hävdar att man inte kan nöja sig med Cristobal som hyresgäst för att han inte anses ha den ekonomiska möjlighet att betala månadshyran,trots att hyran alltid blivit betald! What is that??
Står ju att hyran alltid blivit betald!!
Om du som läser min blog nu gå med och bli medlem följ kampen!
Det är så jävla sjukt :-@
Har dom inget vett i hans bostadsförening!!
Läs nedanför kopiera och sprid på era bloggish facebook!!!!
Cristobal flyttade in på Ringvägen 123, tillsammans med hans mor 1990,hon fick förtur i bostadskön pga mitt rörelsehinder. 2006 flyttade hans mor tillbaks till Chile pga av hälsoskäl. I Oktober 2010 kräved hsb med Juristen Vanja Lycke och brf kolonnen 6 efter bostadsombildningen, att Patricia Villarroels hyreskontrakt skulle sägas upp,vidare har man påstått att sonen Cristobal hyr ut lägenheten i ...andra hand till en del "kamrater" Vi Har haft inneboende till och från under olika perioder,något som grannarna alltid vetat. I April 2011 gick ärandet vidare till hyresnämden,där Cristobal vann i den förhandlingen om att kunna få överta hyreskontraktet från sin mor,ett beslut som Juristen från hsb Vanja Lycke och Ordförande för brf kolonnen 6 Carit Lohse överklagade till hovrätten och där har dom nu vunnit,utan att hovrätten ger Cristobal rätten att överklaga!!! Brf Kolonnen hävdar att man inte kan nöja sig med Cristobal som hyresgäst för att han inte anses ha den ekonomiska möjlighet att betala månadshyran,trots att hyran alltid blivit betald Vidare så har inte heller brf kolonnen 6,ebjudit Cristobal ett annat alternativ en att vräka honom och det är tydligt att brf kolonnen 6 inte har något intresse eller god vilja att ha Cristobal kvar som hyresgäst, det är alldelles för tydligt att föreningen bara vill ombilda lägenheten till bostadsrätt för att kunna tjäna pengar på det. Cristobal känner sig otroligt kränkt och diskriminerad och är väldigt orolig inför framtiden Ett Stort Tack till BengtSvensson

var vänlig sprid denna grupp så att vi på så vis kan vara med och skapa debatt!
ALLA ni som tänker med hjärta först, va snälla och stöd denna stackars handikappad kille. Var med i gruppen och följ hans kamp mot rättvisan!!!
DEMOSTRATION MOT CRISTOBALS VRÄKNING!!! (lördagen 11e feb 13.00-16.00!!) Ringvägen 123 (t bana skanstull - Stockholm) Be there alla som tycker detta är helt fel!!!
Länk nedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar