måndag 18 juni 2012

TV4 Science Fiction läggs ner!

Mitt 500 inlägg på bloggen blir detta:

Fick hem brev idag från comhem..
Det dom ville meddela är att käraste TV 4 Sci-Fi kommer läggas ner och slocknar vid midnatt den 5 augusti..
Djupt besviken på TV4 Gruppen! "/
Fan jag skriver ner lite från brevet jag fick hem..


________________________________________________________________________


TV4 Science Fiction-kanalen läggs ner,
slocknar vid midnatt 5 augusti 2012

Hej Sci-Fi tittare,

Vi är ledsna att behöva meddela att TV4-Gruppen lägger ner nischkanalen TV4 Science Fiction på grund av för låga tittarsiffror. Sändningarna avbryts före midnatt den 5 augusti 2012.

Pengarna tillbaka vid förskottsbetalning
Du som har betalat in månadsavgifter i förskott för abonnemanget TV4 Science Fiction får självklart pengarna tillbaka. Överskjutande belopp krediteras på september månads faktura.

Välj ny Tillvalskanal
Vi på Com Hem jobbar kontinuerligt med att utveckla våra tv-tjänster och har alltid siktet inställt på senaste nytt. Kanske du kan hitta en annan kanal som ger samma underhållningsvärde som du har sett i TV4 Science Fiction? Besök comhem.se - här hittar du allt du behöver veta om Sveriges bredaste kanalutbud.

Och sen står det deras telefonnummer om man har frågor som inte kunde besvaras i brevet och så vidar..
______________________________________________________________________________

Och sen har dom skrivit reklam om deras nya tv4 kanal som ska ersätta sci-fi!!
Den heter TV4 Fakta XL och att den kommer sända allt möjligt.....

Men hallå det är fan surt att dom ska lägga ner sveriges ända sci fi kanal som ändå sänder sånt man vill kolla på även om det är repriser på vissa serier!!

Även den bästa kanalen som sänder bra serier på något kul att kolla på när det är massa skit sport och massa överdrivet med fotbollsmatcher på TV!!

Dom kunde också satsa på nyare serier också för att få flera tittare också för att verkligen satsa för att ha en Sci- Fi kanal eftersom vi inte får in den kanalen som finns i om det nu var i usa eller england!!
Hoppas fler skriver om detta på sina bloggar!



Då man äntligen får glömma verkligenheten för en stund den försvinner nu!
Det är förfan surt!
Tänk om flera kunde uppmana om detta och kanske detta kunde förhindras!
Trogen Science Fiction tittare <3

Rest in Peace

TV4 Science Fiction

29 februari 2008

5 Augusti 2012

Här är det en sci fi kanal men minns inte om det var denna som man kunde se för flera år sen via parabol :P http://www.syfy.com/

6 kommentarer:

  1. Måste hålla med. Tycker det är förjävligt. Förstår inte hur TV4 kunde missköta detta så jädrans mycket. Det var ju så att alla nya sci-fi serier dök ju upp i alla andra kanaler innan TV4 fick den? Förstår väl alla att de inte går att köra en kanal på en massa repriser? Det enda jag minns som var riktigt ny var när de började sända Caprica, problemet var ju att då hade de redan slutat producera den i USA. jag är faktiskt förbannad. Varför satsade man inte på kanalen? Varför tog man inte in några bra serie ifrån olika tider. T ex några serier ifrån 50-talet, 60-talet, 70-talet, 80-talet, 90-talet 2000-talet o s v.... Och självklart försökt vara FÖRST med någon jädrans serie. Men inte då. De körde sitt race. Inte undrans på att man typ sluta titta på kanalen. De visade ju bara samma sak om och om igen. Att jag betalde den lilla summan som jag ändå hade, berodde ju på att jag hoppades på att något nytt skulle dyka upp. Men nä, då lägger TV4 skitbolaget ner kanalen, istället för att kanske köra en undersökning. Kolla vad problemet är. varför går den dåligt. Sci-fi är inte impopulärt i Sverige idag, snarare har den fått ett uppsving, och många av våra andra kanaler t ex TV 6 och C more och ja, t o m SVT kan ibland få för sig att köpa in dessa nya och bra sci-fiserier. OCh då är de inte helt jätteutgångna. Nä TV4 rädda Sci-fi, och gör det som ni skulle gjort ifrån början. Gör kanalen till något nytt och fräscht. Gör lite egna produktioner inom kanalen. kanske någon program som pushar för nya sci-fi serier och filmer. Kanske egna Serier i Sci-fi stil. Kom igen!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med dig..
      Hoppas att flera reagerar på detta!
      Förbannade TV4!
      Dom borde göra en stor undersökning innan dom lägger sin dom.
      Och endå köra nyare serier och satsa mer än vad gjorde..
      Men nej då dom ska bara förstöra för sci-fi tittana istället..
      Sen dom andra kanalerna som du skrev att dom ska visa det senaste det är så puckat att dom inte la det på sci-fi kanalen istället och satsade!
      Stor besvikelse på TV4!!

      Radera
  2. Skit TV4, om man ändå kunde byta till någon annan leverantör, tur att Piratebay finns!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur... Jag skulle vilja att dom vet inte comhem, boxer, telia och de andra företagen kunde fixa så man kunde få in SCI-FI kanalen som sänds i usa eller om det var i england kommer inte ihåg men vad fan kan dom inte fixa det?!? :-P

      Radera
  3. Jag visste inte ens om att det funnits en SciFi-kanal! Jag älskar den genren. Varför togs en så fenomenal kanal bort?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du det var en riktigt bra fråga..?
      Det handlade säkert om att dom inte fick tittar siffror..
      Men det var jätte dåligt att dom gjorde det.. Du vet det började sändas nya serier som vi tar exempel Äkta människor den som hudotar den skulle faktist kunnat sändas där för att locka tittare. Men dom valde sända klassiska serier inte för att det var nåt större fel med det men dom kunde ha förnyat med lite nyare serier nån dag i veckan men men tv 4 alltså.. :S
      Hoppas på att det kommer en ny Sci Fi kanal i sverige jag älskar den genren också saknar den som tusan :P

      Radera