onsdag 27 juni 2012

Hostel 1


 Hostel 1

Två amerikanska killar luffar runt i Europa tillsammans med en isländsk kille festar röker på och en sen kväll i Amsterdam så träffar killarna på en annan kille som berättar för dom om ett vandrarhem


utanför slovakiska Bratislava och visar då bilder på han och tjejerna (Rollistan från IMDb) och fångar deras uppmärksamhet.... 
Och berättade också att slovakiska kvinnorna i synnerhet på nämnt hostel, både är ovanligt vackra och synnerligen lättfotade.
Vid ankomsten blir de sedan inte besvikna vandrarhemmet motsvarar alla deras förväntningar dom tre fick en varsin tjej varav två bor i samma hotelrum när dom kom dit..


Party med alkohol droger sex ja vad mer kan man dom vara nöjda med...?
När sedan deras isländske medresenär plötsligt försvinner under mystiska omständigheter börjar de sakta att inse att allt inte står helt rätt till.


Lika så att Asiatiska tjejerna som bor på samma hotel och var o festade på samma ställe som grabbarna den ena försvann samtidigt som isländska killen och tjejen som är kvar då springer ut till amerikanerna dagen etfer festandet och visar ett sms med en bild på dom båda som hon hade fått av sin kompis och försöker hysteriskt förklara att hennes kompis och deras är försvunna..

Barnen är små gangsters i filmen ;-)


Stöter man på dom är det lika bra att göra som dom säger..
Ge dom vad dom vill ha.. Så kanske man överlever när man har stött på dom ;-)

Det låter ju konstigt att den islänska killen skulle bara försvinna utan att meddela sina vänner om vart han skulle?  Dom letar och söker efter han på mobilen lämnar massa meddelanden på mobilen utan resultat...   Det visar sig snart att det på vandrarhemmet bedrivs en sjuk och skräckinjagande form av människohandel,(människorjakt) och att det som tidigare sett ut som den perfekta resan snabbt förvandlats till deras värsta mardröm.

Jag tycker att filmen Hostel och Saw tillhör en annan kategori än skräck det vill säga tortyrfilm och även om det är lite skräck där i så är det ändå mer tortyr.. Inte riktigt skräckfilm..
Mer Tortyrfilm en helt annan kategori..

Den var faktist bra..




Hostel får 
5 5 5
poäng av mig =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar