onsdag 11 april 2012

SWTOR

Vad tusan är det här ?? ”Star wars”-spelet anklagas för homosexuell propaganda förtusan sjukt!
Vad är det värsta ett spel kan utsätta ett barn för?
Familjerättsorganisationerna i USA vet svaret: homosexualitet. Ööh diskriminering!! FYFAN
Det är åldersgräns på 16-år är dom så känsliga kan dom väl höja åldersgränsen då..
Jag ser inget problem med det som jag har hört av polarna.. Vadå den där relationen som nämns
" Familjerättsorganisationerna Florida Family Association och American Decency Assocation rasar. Anledningen? Att Bioware planerar att låta spelarna kunna ha homosexuella relationer med sina virtuella följeslagare i ”Star wars: The old republic " vad är problemet med det där då? Det är 16-års gräns på spelet då låter man inte yngre spela som inte har åldern inne eftersom det det kan förekommaallt dedär som jag nu inte kommer ihåg hur man skriver.. :P

Star Wars The Old Republic riktar sig inte i första hand till barn, i alla fall inte små barn därmed åldersgränsen 16+.  Det är ett MMORPG som kostar pengar och är PEGI-klassat 16+.

Förstår inte hur föräldrar låter sina ungar som är mycket yngre än 16 år spela eller läser dom inte info på spel fodralet innan dom köper spel..?

Står så här också ”Amerikanska familjer växte upp med familjevänliga ’Star wars’-filmer. Filmerna innehöll inga svordomar, ingen nakenhet och inga sexuella situationer"
Jag har personligen inte lirat det nya Star Wars: The Old Republic men har funderat i några månader på att köpa och pröva spelet och se om det är lika kul som world of warcraft som jag annars lirar sen omkring 2-år tilbaka.. =)
Dom där organisationerna ska inte förstöra ett bra spel som är så populärt!
Bra där ni som kommenterade artikeln det är så sjukt att organisationerna får hålla på sådär!!!

Made the force be with you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar