torsdag 12 april 2012

Human Target


Va inne på nätet och letade efter en spännande serie som heter Human Target som gick på femman för nåt år sen väldigt nyligen men har inte sett en skymt om säsong 2 på femman än.. :S


Läste en grej på Human Target hemsida FOX HUMAN TARGET FÖRNYAT / UPPSÄGNING: A SUPPORT

STATUS: SANNOLIKT INSTÄLLT

Även när respektabla betyg och samla många positiva recensioner, visar genre som mänskligt Target har ofta svårt att överleva på TV. Den bästa tiden för fans att visa sitt stöd är FÖRE en show avbryts.

Även Human Target har förnyats för en 13 episod Säsong 2, framtida episoder och säsonger kräver en hälsosam fan-base och bra betyg. Det är aldrig för tidigt att visa ditt stöd!

För de fans som kanske vill visa sitt stöd för framtida episoder av Human Target, har jag satt ihop den här sidan i kontaktuppgifter och de rekommenderade sätt att göra det. Det bör noteras att verkliga brev och vykort har visat sig ha mycket mer vikt än e-post. Som sådan kommer jag inte att lista e-postadresser här. medan det är bra att skicka ett e-post - med tanke på det en tilläggsbehandling handling. Precis som Chance och hans team måste vi vidta åtgärder för att få jobbet gjort!


Så om ni gillar denna spännande serie med Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley sprid detta och med deras webbsida överallt facbook twitter osv finns kontakt uppgifter på hemsidan!!
 Human Target

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar