fredag 10 februari 2012

FREDAG!!!

Idag karolinska det såg väl bättre ut antar jag inget som hade blivit större än i måndags iallafall..
Svårt att sova inatt igen "/
Skönt att känna att det är fredag iallafall =)
Karolinska på måndag och läkarbesök då som plus..
Träffade ett äldre par som skulle åka upp med hissen..
Höll upp dörren till dom båda o sa hej och gick sen in i hissen..
Inte ett hej från gubben tror kanske tanten sa hej väldigt svagt..
tant och gubbe alltså ska åka till sjätte våningen typ..
Tanten
-  aa ska du högt upp?

Jag
- nää första våningen bara jag kan inte gå i trappan..

jag går ut ur hissen när jag kommer till min våning säger hej då stänger dörren..
så hör jag att hon pratade om mig med sin gubbe sa typ till han "kan inte gå i trapporna" vad jag hörde när hissen började åka upp till deras våning :S

Vad roliga människor de finns.. om dom bara visste så skulle nog dom inte säga ett ord för då för man skulle vara för upptagen med att ha ont då när man går..
Får nöja mig att skratta med Jojo idag på telefonen..
Vad spännande The River va kollade på det undertiden jag käkade en pasta sallad..
Kan knappt vänta till nästa vecka men nu är det fredag så det ska va fredag idag och lugn helg så inte den försvinner för fort..


Kikade i frysen idag och hittade godsaker som min gubbes mamma har gjort!!!!!!!!!!!
Nu får han äta upp hans mammas bakverk som ligger i frysen för jag vill inte ha känns inte värt att ha det i frysen för att jag vet att det är gott och jag mår jätte dåligt av det för jag vet att det ligger där!!!
Så här ska det fan inte kännas! Det finns en gräns och den har gått över gränsen nu!!!
Ska säga till han att han får be sin mamma att INTE ha med sig såna frestelser hem till oss om dom inte ska fika med oss så det går åt! För jag får inte äta!!! Blir så jävla suktat av godsakerna och mår jätte dålig psykiskt av att det finns hemma.. Det är inte bra för mig som har så jävla många kilon att gå ner och sen ska jag må dåligt av godsakerna som vi har fått bara för hon vill vara så snäll och go och ge oss..  MEN JAG SKA MÅ DÅLIGT??!!
Jag har tagit nån kaka för att va artig när jag är hemma hos hans päron på besök till kaffet men nu är det slut på det jag vill inte ha kakor sockerkaka bullar osv!!
Hon är snäll och go men jag vill inte ha sådant hem till oss nu jag mår skit dåligt psykiskt för att vi har sånt hemma.. Jag har en chips påse 180g som jag har tänkt att ha i helgen för jag vill inte ha kakor och sådant.. Jag vill känna att det är helg med den påsen att kunna ha när jag ska se film ikväll eller imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar