onsdag 27 februari 2013

Vad fan är detta?!?!?!



Vad fan är detta?!?!?!
Ska dom ta avgift för att vi använder datorer?

aftonbladet står det nåt om att även om du inte tittar på svt så ska du pröjsa tv-license på datorn smartphones. Sjukaste jag har hört på väldigt länge och tänker babbla om nu!
Hur fan kan dom komma på en sån dum idé?!?! Visst punga ut oss som försöker betala massa räkningar och sånt för att överleva i dessa svåre tider med mycket arbetslöshet..
Då kan lika gärna det vara gratis att kolla på serier filmer på nätet på ViasatPlay och dessa grejer som finns (kom inte på ordet) Spotify kan va gratis om vi ska betala extra till radiotjänst!

Äh fyfan vad arg man blir :@

Vaddå ska vi pröjsa 150 kr/mån i tilläggsavgift för att man har internet? Vad blir det på ett år?
1800 per år för deras tv tjänst som dom vill att vi ska betala extra för att vi har smartphones, surfplatta, dator, osv vad tursan är det frågan om alla kanske inte ens nyttjar den funktionen och är inne och kollar på tv via svt play dessa surfplattor... Säkert vill dom att man ska betala för smart tv också bara för att man surfar på den och kan gå in på play vissa kanaler eller hur sån nu funkar....


Det blir fan rena rånet som man inte har tillräckligt med räkningar att betala för att klara sig varje månad..

Radiotjänsten kostar ju förtusan 173 kr/mån sammanlagt då 2076 kr för ett år till Radiotjänst..

Räknade ihop båda summorna på ett år 3876kr/år jag tycker detta är tok förmycket för mig att betala.
Vet inte vad ni tycker om det? Tänk också på vad det är för tv, mobil, internet abonemang ni har ja vad fan allt för en månad. Hur fan tänker dom på att bara punga ut med mer pengar som dom vill att vi ska hosta upp.. Ska dom inte börja med äcklig reklam på svt 1 och svt 2?!

Hur många är med på detta då? Jag tänker protestera mot detta hoppas det är fler som gör det.
Ska detta föras in så ska vi kunna kolla på film serier och spotify gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar