lördag 14 april 2012


Trött jag blir på det här!! Detta är 2010-talet!! Läs här nere..

Electronic Arts har mottagit flera tusen homofientliga brev de senaste veckorna.
Avsändarna protesterar mot att spelföretaget låtit homosexuella karaktärer och relationer vara en del av deras spel.
– Det här handlar inte om att skydda barn, det är politisk mobbning, säger EA.
”Dragon age”-serien, ”Mass effect”-serien och ”Star wars: The old republic” har blivit politiska måltavlor för religiösa familjerättsorganisationer som vill förbjuda hbt-innehåll i spel. Spela har redan skrivit om den transexuella figuren Darth VaPaula som Florida Family Association använde för att illustrera sitt agg mot Bioware och EA.

Dom Kräver censur

Electronic Arts har nu fått in tusentals brev från människor som kräver att spelföretaget censurerar sina spel – för barnens skull.
– Varenda ett av EA:s spel har åldersmärkning och anvisningar om vad spelet innehåller så för oss är det svårt att tro att någon skulle vara förvånad över innehållet, säger spelföretagets kommunikationschef Jeff Brown till Gamesindustry. Det här handlar inte om att skydda barn, det är politisk mobbning.
Många av breven menar att Electronic Arts blivit satta under press av hbt-organisationer att inkludera homosexuella karaktärer och möjligheter till homosexuella relationer i sina spel, vissa klagar också över att EA raderat inlägg om hbt-frågor på deras officiella forum.

Aftonbladet
På tal om åldergränset på ex Star Wars 12 år då har man gått på sexualkunskap i plugget och bör vara påläst om man har hängt med på lektionerna om stort sett nästan allt och att det finns relationer om män som gillar mär och lika så med kvinnor som gillar kvinnor.. Så jag förstår inte VARFÖR det vart en sån debatt om detta på Star Wars: The Old Republic det är ett spel som sägs vara as grymt!!
Ska det vara ett sånt STORT FEL att få ha homosexuella relationer i sina spel??!!! Det är så sjukt att dom säger att det är fel! Det ska vara lika för alla parter!! Förresten så säger dom som har spelat
"Det är ingen synlig sex i spelet heller." Otroligt larvigt.. Av dom som skickar mail till EA osv!!
Det är bra att det finns dom som regerar på detta och kommenterar artikeln som aftonbladet la upp om detta..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar